, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανατροπή στην υπόθεση του 5χρονου που κατασπάραξαν τα σκυλιά!

rotvailerΠερισσότερο φως στην υπόθεση του θανάτου του 5χρονου Στάθη στην Κοζάνη από τα δύο ροτβάιλερ, έδωσε ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού, κ.Βρίκος ο οποίος μίλησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο κ. Βρίκος, αφού προχτές έδωσε απαντήσεις σχετικά με τα όσα έχουν λεχθεί περί παραμέλησης του παιδιού, αναλύει για μια ακόμη φορά το συγκεκριμένο θέμα ισχυριζόμενος πως ο φερόμενος ως πατέρας του παιδιού, δεν είναι στην πραγματικότητα πατέρας του.
«Το παιδί δεν είχε καμιά εξοικείωση με τα σκυλιά .Αυτό το παιδί επισκέπτεται για δεύτερη φορά τον χώρο και βρίσκει μπροστά του οκτώ σκυλιά να γαβγίζουν μαινόμενα. Αποκλείεται να πλησίαζε τα σκυλιά , να τα χαϊδέψει», λέει ο κ. Βρίκος. Στη συνέχεια ανέφερε ότι μετά από εξέταση του ιατροδικαστή βρέθηκαν δαγκώματα στην πλάτη και στα χέρια της μητέρας, η οποία δέχτηκε κι εκείνη επίθεση από τα σκυλιά όταν προσπάθησε να τα απομακρύνει από το παιδί.
Συνέχεια στο paraskhnio.gr

#Tags: Κοζάνη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.