, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άνοιξαν πανιά στο Θερμαϊκό ενάντια στον καρκίνο του μαστού! (ΦΩΤΟ)

SAIL_4_PINK
Η εκστρατεία του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” ενάντια στον καρκίνο του μαστού συνεχίζεται μέσα από τη δημοφιλή δράση Sail For Pink για τέταρτη συνεχή χρονιά. Το “Sail For Pink” αποτελεί μια κοινωνική εκδήλωση –θεσμό πλέον για την πόλη μας– που αποσκοπεί στην εκτενέστερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ιάσιμη, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα, μορφή καρκίνου. Στην προσπάθεια του Συλλόγου τάσσονται δυναμικά αρωγοί όλοι οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι, οι σχολές ανοιχτής θαλάσσης, καθώς και λοιποί πολιτιστικοί φορείς και κοινωνικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.
ALMA_ZWHS_OUDATZI
Το Ολυμπιακό Μουσείο, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης φορέων που επιτελούν κοινωνικό έργο, υποστηρίζει σταθερά από την πρώτη χρονιά το Sail For Pink και το Σύλλογο Άλμα Ζωής. Το “Ολυμπιακό” σκάφος του Μουσείου με καπετάνιους τον Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Λάζαρο Τσαλίκη και την Κούλα Γιαννακίδου, αμφότεροι μέλη Δ.Σ. του Μουσείου, και πλήρωμα τους Ολυμπιονίκες Τασούλα Κελεσίδου, Πόλυ Σαρέγκου, Ευαγγελία Ψάρρα, την τ. Συντονίστρια του Π.Α.Σ.Γ. ”Καλλιπάτειρα”  Νάντια Τακά και την Κυριακή Ουδατζή, Διευθύντρια του Μουσείου, άνοιξε πανιά στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου μεταδίδοντας το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα!
TSALIKIS
OUDATZI_GIANNAKIDOU
ZUGOURI

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.