, Τρίτη
16 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ανοικτό (για άλλη μια φορά) άφησε ο Παντής το ενδεχόμενο πώλησης του Λιμανιού!

PATOULIDOU_PANTIS
«Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτελεί αναπόστατο κομμάτι του οικονομικού, πολιτιστικού και κοινωνικού γίγνεσθαι της πόλης και απαραίτητο στοιχείο του προσδιορισμού της τουριστικής της ταυτότητας» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου στη συνάντηση που είχε με τον νέο Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Παντή, στο γραφείο της, στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης
Η κ. Αντιπεριφερειάρχης αφού συνεχάρη τον κ. Παντή για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Θ., επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όπως έχει εκφραστεί από τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, κατά της πώλησης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. «Να υπάρχει η συμμετοχή του δημοσίου αλλά είναι επιβεβλημένη και η παρουσία στρατηγικού επενδυτή, σε τομείς της λειτουργίας του λιμανιού, που θα αναλάβει το μάνατζμεντ και την προώθηση των αναγκαίων επενδύσεων. Ο ΟΛΘ, είναι ένας οργανισμός, με σημαντικές προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης στο μέλλον, γεγονός που επιβεβαιώνεται και με την ισότιμη συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Πατουλίδου.
Ο κ. Παντής ανέπτυξε στην κ. Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης το επενδυτικό πλάνο του Ο.Λ.Θ. «ένα master plan το οποίο θα προχωρήσει, ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει πώληση μετοχών ή παραχωρήσεις τμημάτων». Ο νέος πρόεδρος του Ο.Λ.Θ. αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις προοπτικές που μπορούν να διαμορφωθούν για το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με στόχο την στρατηγική του ανάπτυξη και παρουσίασε στην κ. Πατουλίδου τις προτάσεις του Ο.Λ.Θ. ως τακτικού μέλους στο Δ.Σ. του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την αξιοποίηση του Λιμανιού, προτάσεις που θα συμβάλλουν στην ανάδειξη της πόλης ως σημαντικού τουριστικού προορισμού.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.