, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Με απουσίες, διαμαρτυρίες και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η στρατιωτική παρέλαση – φωτογραφίες και video

exedra stratiotiki parelasi

Ρεπορτάζ: Αλέξης Αλεξιάδης

Με αντιδράσεις, απουσίες και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτές, εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας και ο έκπτωτος περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

 

exedra stratiotiki parelasi 2

 

stratiotiki parelasi

 

 

 

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και σε απόσταση 200 μ. εκατέρωθεν της εξέδρας των επισήμων απαγορευόταν η παρουσία κόσμου , ενώ η είσοδος στην περιοχή γινόταν μόνο με ειδική πρόσκληση. Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη και κατά μήκος της Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου είχαν τοποθετηθεί μεταλλικά κιγκλιδώματα.

stratiotiki parelasi prin

 

 

#Tags: ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.