, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Απεργία και από τους βενζινοπώλες της Θεσσαλονίκης

venzini
Τα μέλη της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης και οι Έμποροι πετρελαίου θέρμανσης ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στην γενική απεργία της Πέμπτης.
Όπως αναφέρουν, “το ΔΣ της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης «ο Αγιος Χριστόφορος» και το ΔΣ του σωματείου μεταπωλητών και εμπόρων πετρελαίου θέρμανσης Θεσσαλονίκης «ο Άγιος Δημήτριος» αποφασίσαμε από κοινού να πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας είτε με τα βυτιακα σας είτε πεζοί ,την Πέμπτη 4 Φεβρουάριου 2016 και ωρα 09:30 πμ. στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας (πρώην νομαρχία) .
Συνάδερφοι πρέπει ολοι μαζί να δείξουμε την αντίθεση μας και να μετέχουμε στη συγκέντρωση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό , διότι είναι φανερό πως δεν πρόκειται για μια ασφαλιστική μεταρρύθμιση  στον επαγγελματικό κόσμο, η οποία θα λύνει το ασφαλιστικο και τη βιωσιμότητα του αλλά με την τυχόν εφαρμογή της επιδιώκει την επαγγελματική και οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση των ενεργών επαγγελματικά πολιτών.  Όλοι εμείς λοιπόν αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις σημερινές ήδη βεβαρημένες ασφαλιστικές εισφορές ποσο μάλλον στο νεο προτεινόμενο ασφαλιστικο. καλούμε λοιπόν την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το προσχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης” καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.