, Σάββατο
02 Δεκεμβρίου 2023

Απίστευτο τροχαίο στην Ξάνθη- Μηχανή συγκρούστηκε με αγελάδα!

agelada

Ένα απίστευτο τροχαίο με θύμα μια αγελάδα σημειώθηκε το Σάββατο στην επαρχιακή οδό Ξάνθης – Κιμμεριών στο ύψος των Φοιτητικών Εστιών.

Διερχόμενο όχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μηχανή, συγκρούστηκε με αγελάδα η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά στο οπτικό πεδίο του οδηγού με αποτέλεσμα το ζώο να σκοτωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, δύο αγελάδες που ανήκουν σε κοπάδι κτηνοτροφικής μονάδας που βρίσκεται στην περιοχή, εμφανίστηκαν ξαφνικά στο δρόμο, με τον οδηγό του οχήματος να προσπαθεί να τις αποφύγει χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει και να συγκρούεται με τη μια εξ’ αυτών.

Όπως αναφέρει το ThrakiToday.com κάτοικοι της περιοχής την περασμένη εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, εθεάθη μια αγελάδα να κινείται μέσα στη νύχτα στον δρόμο στην ίδια περιοχή, ξαφνιάζοντας όπως ήταν φυσικό τους διερχόμενους οδηγούς.

Μάλιστα όπως εξηγούν, ο εν λόγω δρόμος δεν φωτίζεται επαρκώς σε αρκετά του σημεία με αποτέλεσμα ένα τέτοιου είδους εμπόδιο να μην γίνεται άμεσα ορατό και να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.