, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Από σήμερα το εορταστικό ωράριο στην αγορά της Θεσσαλονίκης

magaziaΑπό σήμερα Κυριακή, τίθεται σε εφαρμογή το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα:

Στις 18, 19, 22, 23, 29 και 30 Δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Τα Σάββατα, 20 και 27 Δεκεμβρίου, θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και τις Κυριακές 21 και 28 του μηνός θα ανοίξουν την ίδια ώρα και θα κλείσουν στις 6.

Την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα είναι 10 το πρωί με 5 το απόγευμα.

Τέλος, ανήμερα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς καθώς και στις 26 Δεκεμβρίου και στις 2 Ιανουαρίου 2015 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Στο μεταξύ η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σήμερα 24ωρη απεργία κατά της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων. Παράλληλα διοργανώνει στις 10 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σε υπερμάρκετ στην Ευκαρπία.

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.