16:35, Τετάρτη
10 Αυγούστου 2022

Αποφυλακισθείς «σάτυρος»… ψάρευε ανήλικα θύματα μέσω εφαρμογής στο κινητό!

ImageHandler (3)Στη σύλληψη 56χρονου Έλληνα για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας προχώρησε η Αστυνομία την Τετάρτη στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο σπίτι του στην Καλλιθέα, ο άνδρας προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου, προσφέροντάς του ως αμοιβή μικρό χρηματικό ποσό.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, από τα τέλη Νοεμβρίου, είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ίδιου ανήλικου.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος αναζητούσε και προσέγγιζε ανηλίκους μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια τους προέτρεπε να συναντηθούν μαζί του.
Στην κατοχή του καθώς και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, τρεις φορητοί υπολογιστές και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος τα οποία περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο άνδρας είχε συλληφθεί το 2005 για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακισθεί το 2015 με περιοριστικούς όρους.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.
.protothema.gr