, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Μετά τον Παπαγεωργόπουλο ελεύθερος και ο Μ. Λεμούσιας! "Ετοιμάζω βιβλίο…" λέει ο πρ. συνεργάτης του δημάρχου

lemousias-mixalis-630_0 copy
Συνέντευξη στο Βαγγέλη Στολάκη
Ακόμα δεν αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Διαβατών, γράφει βιβλίο για όλα όσα έζησε μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα.
Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης και «δεξί» χέρι του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου μιλά στο karfitsa.gr λίγες ώρες μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να τον αφήσει ελεύθερο καθώς εξέτισε τα 3/5 της ποινής του.
Ο κ. Λεμούσιας βρισκόταν στη φυλακή από το 2011 μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να τον καταδικάσει για την υπόθεση της υπεξαίρεσης.
Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε 13 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση.
Από χθες το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του και τα συγγενικά του πρόσωπα.
Ο ίδιος δηλώνει στην Karfitsa πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα από τις πρώτες ώρες της απελευθέρωσής του να επισκέπτεται γιατρούς προκειμένου να τα αντιμετωπίσει. «Βίωσα την αδικία όσο κανείς άνθρωπος στον κόσμο. Εύχομαι κανείς άλλος στον κόσμο να αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο. Εκτός από την ηθική εξόντωση οδεύουμε προς τη φυσική εξόντωση. Έχω φοβερή επιβάρυνση της υγείας μου» αναφέρει ο πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης.
Απευθείας μετά τις φυλακές Διαβατών πήγε στο σπίτι του, όπου όπως λέει τον περίμενε… συκωτάκι τηγανητό που μαγείρεψε η σύζυγός του.
Σε σχετική ερώτηση εάν έχει επικοινωνήσει με τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος επίσης απελευθερώθηκε επτά μήνες πριν από τις ίδιες φυλακές απαντά αρνητικά.
Μιλώντας για τα επόμενα δικαστήρια τα οποία αντιμετωπίζει λέει ότι δεν πρόλαβε να ασχοληθεί και πως αυτά θα τα δουν οι δικηγόροι.
«Ήδη πάντως γράφω βιβλίο για όλα όσα μου συνέβησαν» απαντά ο κ. Λεμούσια για το τι θα κάνει στο άμεσο μέλλον. «Όλα αυτά όμως αφού πρώτα δω την οικογένειά μου που μου έλειψε» καταλήγει ο κ. Λεμούσιας!
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.