Αποφυλακίζεται ο αρχισατανιστής Κατσούλας;

Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί ο αρχηγός των Σατανιστών της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας, μετά από 19 χρόνια, αν γίνει δεκτή αποφυλάκισης η αίτηση αποφυλάκισής του. Υπενθυμίζεται πως το 1995 μαζί με τον Μάνο Δημητροκάλη και την Δήμητρα Μαργέτη είχαν δολοφονήσει δύο γυναίκες.
Ο Ασημάκης Κατσούλας ήταν αυτός που φερόταν ως αρχηγός της σπείρας των Σατανιστών και μάλιστα καταδικάστηκε με την μεγαλύτερη ποινή, δύο φορές ισόβια 12 χρόνια και κάτι μήνες.
Τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο «εγκέφαλος» της ομάδας των Σατανιστών αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων. Υπενθυμίζεται πως και η Δήμητρα Μαργέτη έχει ήδη αποφυλακιστεί.
Όπως γράφει και το fgossip-tv, ο «όμορφος» της ομάδας γεννήθηκε το Μάιο του 1972 και διέμενε στην Κάντζα. Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι αφού είχε συμπληρώσει τα 17 του, είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.
Μετά το 1990, άρχισε να χάνει την επαφή του με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993. Θεωρείται ο «εγκέφαλος» της τριάδας των σατανιστών, με τους συγκατηγορούμενούς του να τον σκιαγραφούν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα, που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.