Αποκλεισμένα χωριά στο Διδυμότειχο. Aγνοείται κάτοικος…

Σπίτια έχουν πλημμυρίσει από τοπικά νερά και νερά του Άρδα στην Ελιά και στα  Κόμαρα Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έχουν καταγραφεί πλημμύρες σε τουλάχιστον 15 κατοικίες, ενώ υπάρχει ανησυχία και για τα νερά του Έβρου, καθώς ανεβαίνει η στάθμη. Πολλά προβλήματα παρουσιάστηκαν το πρωί και στην Αλεξανδρούπολη.

Σε σημείο της Άβαντος υπήρχε νερό σχεδόν σε ένα μέτρο ύψος, στο Μαϊστρο είχαν αποκλειστεί δρόμοι, ενώ στη Χηλή, δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους μεταφέροντας φερτά υλικά.

Επί ποδός βρίσκονται οι αρχές στον Έβρο, καθώς αγνοείται ένας άντρας από χθες το βράδυ. Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, ήταν με τη βάρκα του στις εκβολές του ποταμού Έβρου.

Δεν επέστρεψε όμως σπίτι με αποτέλεσμα η σύζυγός του να ανησυχήσει, να μιλήσει με γνωστούς της ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή από την αστυνομία και το λιμενικό

Μέχρι αυτή την ώρα (11:30) ο αγνοούμενος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Βρέθηκε όμως η βάρκα του δίπλα σε καλαμιές.

Να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ οι συνθήκες ήταν αντίξοες, καθώς κατέβαινε μεγάλος όγκος νερού στο ποτάμι λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άντρα ηλικίας 49 χρόνων, ο οποίος κατάγεται από το βόρειο Έβρο.thrakinea.gr/ evros.gr / φωτο facebook