ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ «πιάστηκε» να παραδίδει η 37χρονη αξιωματικός στον «εγκέφαλο» του κυκλώματος προστασίας οίκων ανοχής – Την έχουν καταγράψει σε βίντεο

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
11/01/2025
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ «πιάστηκε» να παραδίδει η 37χρονη αξιωματικός στον «εγκέφαλο» του κυκλώματος προστασίας οίκων ανοχής – Την έχουν καταγράψει σε βίντεο

Related Post

Νέος ορισμός της παχυσαρκίας εντοπίζει πολύ λιγότερα παιδιά ως παχύσαρκα αλλά περισσότερους ενηλίκους

Αφήνουν τα λεωφορεία και παίρνουν το μετρό λόγω μείωσης χρόνου μετακίνησης

Μόλυνση από όζον: Πάνω από το ένα τρίτο του πληθυσμού του πλανήτη εκτέθηκε σε επικίνδυνα επίπεδα το 2026

Thessaloniki Walking Tours τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη – Αναλυτικά οι διαδρομές

Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ για σοβαρές υποθέσεις παρέδιδε στον αρχιμαφιόζο, η 37χρονη αστυνομικός του κυκλώματος που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής και λέσχες, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα στους «Αδιάφθορους» για το ρόλο και τα σχέδιά της.

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr, αναφέρουν πως μυστικοί αστυνομικοί την έχουν καταγράψει σε βίντεο μέσα σε πολυτελές εστιατόριο των Αθηνών, να παραδίδει τα απόρρητα έγγραφα και τα σχεδιαγράμματα στον 57χρονο αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης.

Η μαφιόζικη ομάδα του «Κρητικού», αποτελούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον νούμερο ένα στόχο των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. Ήξεραν ότι είχαν διαβρώσει αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας που μάθαιναν πληροφορίες για τους ελέγχους σε χαρτοπαικτικές λέσχες και οίκους ανοχής, τις οποίες πουλούσαν  στους ενδιαφερόμενους για περίπου 2.500 ευρώ το μήνα.

Η αστυνόμος της Οικονομικής Αστυνομίας ζούσε μέσα στην χλιδή, βάζοντας σε υποψίες τους «Αδιάφθορους» για την πηγή των εσόδων της.

Παράλληλα, όταν ρώτησαν στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας, έμαθαν ότι η αξιωματικός ψάχνεται και ρωτάει συνεχώς, ακόμα και για υποθέσεις, οι οποίες δεν ήταν της δικής της αρμοδιότητας.

Έτσι, όταν πριν από 11 μήνες ξεκίνησαν να την παρακολουθούν, η αστυνομικός που διατηρούσε σχέση με παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, διαπίστωσαν ότι απέφευγε τις τηλεφωνικές επαφές με το μεγάλο αφεντικό, όμως η φυσική παρακολούθηση έδειξε πως μπαινόβγαινε στο σπίτι του και πολλές φορές έβγαινε κρατώντας στα χέρια της τσάντες.

Οι πέντε συναντήσεις με το μεγάλο αφεντικό και η ανακαίνιση της κουζίνας της

Το σημαντικό που προκύπτει από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που έχουν στα χέρια τους, είναι ότι  οι επισκέψεις της ξανθιάς εντυπωσιακής αστυνόμου πραγματοποιούνταν την ημέρα που ο μεγάλος αρχηγός εισέπραττε το χαράτσι από τις λέσχες και τους οίκους ανοχής.  

Όταν πριν από μερικές εβδομάδες οι μαφιόζοι κατάλαβαν ότι είναι στο στόχαστρο των «Αδιάφθορων», ενημέρωσαν την αστυνομικό να επισκέπτεται πιο συχνά τον αρχηγό, έτσι ώστε να θολώνουν τα νερά των διωκτών τους, παριστάνοντας ότι έχουν ερωτική σχέση.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, η αστυνομικός καταγράφτηκε πέντε φορές να συναντάται με τον αρχηγό τελευταία φορά, πριν μερικές ημέρες όταν του ζήτησε να ανακαινίσει την κουζίνα στο πολυτελές διαμέρισμα  της Δάφνης, όπου διαμένει.

Τι υποστήριξε η αστυνόμος: «Ήμουν insider»

Η αστυνόμος την ώρα της σύλληψης ψύχραιμη προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να κάνει το άσπρο – μαύρο. Όπως είπε στους συνάδελφούς  της που της πέρασαν χειροπέδες, όχι μόνο δεν έχει καμία εμπλοκή με τις παράνομες δουλειές του μεγάλου αρχηγού αλλά αντίθετα, είχε ρόλο «insider», δηλαδή, μπήκε στο κύκλωμα κάνοντας ανακριτική διείσδυση, για να τους ξεσκεπάσει και να τους «δώσει στο πιάτο» των συναδέλφων της. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν τους έπεισε, καθώς οι προϊστάμενοί της τόνισαν ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια επιχείρηση σε εξέλιξη, δεν της είχαν δώσει καμία εντολή και ούτε φυσικά υπήρχε εισαγγελική παραγγελία, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Την «ξήλωσαν» από το ελληνικό FBI

Όταν πριν από περίπου τρεις μήνες, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να δημιουργήσει το ελληνικό FBI και να ενσωματώσει εκεί την Οικονομική Αστυνομία, οι επιτελείς που γνώριζαν την δράση της αστυνομικού, την «ξήλωσαν», στέλνοντάς την στο «Ανηλίκων».

Σε ένα πόστο, όπου δεν της επιτρεπόταν να έχει ενημέρωση για τις κινήσεις και τις έρευνες των αρχών σε λέσχες και οίκους ανοχής.

Αποτέλεσμα ήταν το κύκλωμα να «στραβώσει» μαζί της γιατί δεν είχαν ενημέρωση, με την ίδια για να τους καθησυχάζει και να τους διαβεβαιώνει ότι μετά τις κρίσεις, θα τοποθετηθούν δικοί της άνθρωποι και θα έχουν και πάλι πρόσβαση στις πληροφορίες.

Διώξεις και σε άλλους αστυνομικούς

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, αναμένεται να ασκηθούν διώξεις και σε άλλους εν ενεργεία αστυνομικούς, για τους οποίους συγκεντρώθηκαν στοιχεία που αποδεικνύουν υπόγειες σχέσεις με τη μαφιόζικη οργάνωση.

Όμως, τα αδικήματα που φέρεται να διέπραξαν δεν είναι αυτόφωρα και έτσι δεν θα υπάρξουν συλλήψεις, αλλά διώξεις.

Share214Tweet134Send

Σχετικά Άρθρα

Νέος ορισμός της παχυσαρκίας εντοπίζει πολύ λιγότερα παιδιά ως παχύσαρκα αλλά περισσότερους ενηλίκους
Κοινωνία

Νέος ορισμός της παχυσαρκίας εντοπίζει πολύ λιγότερα παιδιά ως παχύσαρκα αλλά περισσότερους ενηλίκους

Νέος ορισμός της κλινικής παχυσαρκίας δίνει έμφαση στις επιπτώσεις του υπερβολικού λίπους στην υγεία και όχι μόνο στον ΔΜΣ. Ένας...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
07/10/2026
Ελλάδα

Αφήνουν τα λεωφορεία και παίρνουν το μετρό λόγω μείωσης χρόνου μετακίνησης

Η ταχύτητα και η ποιότητα της υπηρεσίας οδηγούν περισσότερους επιβάτες από τα λεωφορεία στο Μετρό Θεσσαλονίκης. Η μείωση του χρόνου...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
05/10/2026
Next Post
Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου – Πρόβλημα υγείας σε επιβάτη από την Κοζάνη

Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου - Πρόβλημα υγείας σε επιβάτη από την Κοζάνη


















Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa