Αρνείται τις κατηγορίες για εκβιασμό ο εκδότης
Αρνείται κάθε εμπλοκή σε υποθέσεις εκβιασμού ο εκδότης που συνελήφθη μαζί με άλλους δύο κατηγορούμενος υποστήριξε ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας.
«Κατά την κρίση μου δεν δικαιολογείται η σπουδαιότητα της υπόθεσης όπως έχει αναδειχθεί από τα ΜΜΕ», δήλωσε ο κ. Κούγιας.
Όπως είπε ο Παναγιώτης Μαυρίκος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή την οποία απέδωσε «στην προσπάθεια κάποιων που έχουν θίγει από δημοσιεύματα και προσπάθησαν να τον μετατρέψουν σε εκβιαστή, ενώ είναι μάχιμος δημοσιογράφος που ασχολείται με πολιτική και κοινωνία και αθλητικά».
Όσον αφορά στις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, υποστήριξε πως οι αστυνομικοί τις ερμηνεύουν αποσπασματικά, ενώ υποστήριξε ότι τον έναν από τους άλλους δυο συλληφθέντες δεν τον γνωρίζει καν ο πελάτης του.
Πηγή: paraskhnio.gr