, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άρωμα… «Πυρήνων» στη ληστεία του Βελεστίνου

lhstes-pentelhΤη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, το Φιλώτα Φλώρινας και τον Πυργετό Λάρισας που είχαν αποδοθεί στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» θυμίζει έντονα η ληστεία με τους πέντε ενόπλους με τις… βερμούδες που λήστεψαν χθες το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στο Βελεστίνο Μαγνησίας και έφυγαν με τουλάχιστον 300.000 ευρώ!

Μάλιστα, οι δράστες αρνήθηκαν να πάρουν χρήματα από τους πελάτες της τράπεζας, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για μέλη αντιεξουσιαστικής οργάνωσης, ίσως και τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»!

Ο επικεφαλής τους, που μιλούσε καθαρά ελληνικά έπιασε και… κουβέντα με έναν καταθέτη τον οποίο ρώτησε πόσα χρήματα είχε στο τσαντάκι του. Όταν εκείνος τους απάντησε, του είπε: «Βάλτα μέσα, εμείς ληστεύουμε τις τράπεζες, όχι τον κόσμο»! Οι σύγχρονοι… Ρομπέν των Δασών περίμεναν ψύχραιμα επί 12 λεπτά κρατώντας ακίνητους με την απειλή Καλάσνικοφ τους έξι πελάτες και τους τέσσερις υπαλλήλους, όσο χρειάστηκε για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο λόγω της χρονοκαθυστέρησης.

Συνέχεια στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.