, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άστατος καιρός και βροχές

vroxh-omprella

Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως την Ήπειρο, το Βόρειο Ιόνιο, τη Μακεδονία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.