, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες

καιρος
http://e-photopress.blogspot.gr/
Άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο και τα δυτικά και παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές από το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, περιμένουμε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015. Τα φαινόμενα κατά τόπους στο Αιγαίο και τα δυτικά θα είναι ισχυρά.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα στο Μυρτώο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι και μετά σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.
 
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στα νότια ισχυροί.
 
Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.