, Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

search icon search icon

Πήγαν να κλέψουν το… φεγγαράκι! Αστυνόμευση της παραλίας ζητά ο Θ. Παππάς!(ΦΩΤΟ)

Feggaraki
Σοκαρισμένος δηλώνει στο karfitsa.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς εξαιτίας ενός περιστατικού που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης.
Όπως καταγγέλλει ο κ. Παππάς “κάποιος ασυνείδητος με μια λάμα τις τελευταίες ημέρες επιχειρούσε να κόψει το φεγγαράκι, το καλλιτεχνικό έργο που βρίσκεται κοντά στο Μακεδονία Παλλάς”.
Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον αρχιτέκτονα του έργου, Πρόδρομο Νικηφορίδη. Σήμερα νωρίς το πρωί επισκέφτηκε το συγκεκριμένο σημείο της νέας παραλίας και ανήρτησε σχετικές φωοτγραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Feggaraki2
Σύμφωνα με τον κ. Παππά ο εν λόγω πολίτης λειτουργούσε μεθοδικά τις τελευταίες ημέρες. “Πήγαινε κάθε μέρα και έκανε πως καθόταν και σιγά σιγά με τη λάμα του επιχειρούσε να ρίξει το έργο. Το φεγγαράκι ήταν έτοιμο να πέσει. Είτε είναι εθνικιστής και ήθελε να το ρίξει γιατί του θύμιζε την ημισέλινο της Τουρκίας είτε ήθελε να το κλέψει”.
Ο κ. Παππάς μάλιστα αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας για την προστασία της Νέας Παραλίας.
Βαγγέλης Στολάκης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.