, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αστυνομικός… όρμησε στους διαρρήκτες αν και ήταν εκτός υπηρεσίας

 
astinomia
Το ότι είχε ρεπό από την υπηρεσία του, δεν εμπόδισε έναν αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να επέμβει αστραπιαία και να ακινητοποιήσει έναν από τους δυο διαρρήκτες που είχαν «χτυπήσει» τρία σπίτια μέσα σε 48 ώρες στο Βόλο, βάζοντας τέλος στη δράση τους.

Ο ευσυνείδητος αστυνομικός αντιλήφθηκε τους δράστες τη στιγμή που προσπαθούσαν να εισβάλουν στο διαμέρισμα μιας 32χρονης γυναίκας σπάζοντας τον «αφαλό» της κλειδαριάς. Αμέσως όρμησε εναντίον τους και κατάφερε να συλλάβει τον ένα και να τον παραδώσει αργότερα σε συναδέλφους του της Ασφάλειας. Πρόκειται για έναν 39χρονο Έλληνα, ενώ ο συνομήλικός του Γεωργιανός συνεργός του πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται.

Όπως αποδείχθηκε, οι δυο τους είχαν διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο άλλα δυο σπίτια και είχαν κλέψει ένα φορητό υπολογιστή, χρυσαφικά, κοσμήματα και χρηματικό ποσό. Μάλιστα, ο υπολογιστής βρέθηκε στο αυτοκίνητο του συλληφθέντος το οποίο κατασχέθηκε μαζί με διαρρηκτικά εργαλεία και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο 39χρονος διαρρήκτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν το «δίδυμο» έχει διαπράξει και άλλες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.