Αυλαία με Πάολα για την 81η ΔΕΘ!

ΔΕΘ
Επίκεντρο της ζωής στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα παραμένει η 81η ΔΕΘ και μέχρι σήμερα το βράδυ αναμένει με πολλές εκπλήξεις όσους δεν την επισκέφθηκαν ακόμη.
Η μεγάλη γιορτή της πόλης ολοκληρώνεται με την Πάολα να βάζει «φωτιά» απόψε, στις 21:30, στη σκηνή των Music Events Live. Μαζί της στην υπαίθρια σκηνή στο Τόξο της ΧΑΝΘ και οι REC. Χθες το βράδυ ο Κώστας Μαρτάκης, η Demy και ο Γιώργος Παπαδόπουλος προκάλεσαν ρίγη ενθουσιασμού στους χιλιάδες θαυμαστές τους.
Στο θεματικό αφιέρωμα Exclusive Beauty & Fashion μέχρι τις 20:00 διεξάγονται συνέχεια εργαστήρια σχεδίου και κατασκευής ενδύματος, dance show και hair show.
Σήμερα, στις 20:30 πραγματοποιείται και η απονομή βραβείων του 4ου Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους, ενώ λίγο νωρίτερα στην υπαίθρια σκηνή μπροστά από το κτίριο διοίκησης θα δοθεί η παράσταση «Ο γύρος της Μπουγάδας σε 30 λεπτά» από τους Gypsy Moth.
Στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της ημέρας περιλαμβάνεται και εκδήλωση στις 18:00 (υπαίθριος χώρος Α11) με θέμα την κοινή στήριξη που προσφέρουν η UNHCR (Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα.
Σήμερα η Έκθεση είναι ανοιχτή από τις 10:00 έως τις 22:00.