Δ.Κορδελιού-Ευόσμου: Σε αυτά τα σημεία θα γίνονται rapid tests την ερχόμενη εβδομάδα

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.

Συγκεκριμένα,

  • τη Δευτέρα 27/9/2021 από τις 9.30πμ έως τις 3.00μμ στο αμφιθέατρο επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού,
  • την Τετάρτη 29/9/2021 από τις 9.30πμ έως τις 3.00μμ στην Πλατεία Ευόσμου
  • την Παρασκευή 1/10/2021 από τις 9.30πμ έως τις 3.00μμ, στην Πλατεία Ελευθερίας επί της οδού Α. Παπανδρέου στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ:

  • Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.
  • Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.