, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί από τους αγρότες…

trakter_polla_blokoΑμετακίνητοι στις θέσεις τους είναι οι αγρότες της Θεσσαλονίκης και γειτονικών περιοχών. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα σημεία και το πρόγραμμα όπως έχει διαμορφωθεί, μέχρι αυτή τη στιγμή:
Από τις 17:45 έως τις 21:00 παρέμειναν κλειστά τα διόδια των Μαλγάρων.
Στα Κερδύλια έχουν κλείσει και όλοι οι παρακαμπτήριοι δρόμοι.
Άνοιξε μετά από δίωρο αποκλεισμό ο δρόμος στο μπλόκο της Χαλκηδόνας
Από τις 19:30 και για μία ώρα οι αγρότες έκλεισαν τον κόμβο του Αεροδρομίου Μακεδονία και συγκεκριμένα το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Δε δημιουργήθηκαν προβλήματα στην πρόσβαση στο αεροδρόμιο.
Nωρίτερα
Την απόφαση να μη συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, έλαβαν πριν από λίγο οι αγρότες που βρίσκονται στο πολιτιστικό κέντρο της Σίνδου και συνεδρίαζαν από τις 12:00 το πρωί για την έκβαση των αγώνων τους ενάντια στα φορολογικά μέτρα εξαθλίωσης όπως λένε χαρακτηριστικά, που προωθεί η κυβέρνηση.
Τα μπλόκα που υπερβαίνουν τα 60, αποφάσισαν να συνεχίσουν δυναμικότερα τις κινητοποιήσεις τους. Συγκεκριμένα, αλλάζει η διάρκεια που θα κρατούν κλειστές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες σε όλη τη χώρα. Από τις 18:00 έως τις 21:00 τις απογευματινές ώρες, οι αγρότες θα κρατούν τους δρόμους κλειστούς ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για αύριο Τετάρτη όπου οι δρόμοι θα είναι κλειστοί από τις 12:00 το πρωί έως τις 14:00.
Οι αγρότες έδωσαν εκ νέου ραντεβού την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, όπου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 15:00 στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα μπροστά στη ΧΑΝΘ, με τελικό στόχο… να φτάσουν στα εγκαίνια της Agrotica που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα.
Να σημειώσουμε ότι την 26η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων θα εγκαινιάσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».
Αμετακίνητοι είναι οι αγρότες και στο μπλόκο της Νίκαιας, όπου αποφάσισαν πως μόνο από μηδενική βάση μπορεί να γίνει ο διάλογος με τον πρωθυπουργό, ανακοινώνοντας καθημερινούς 6ωρους αποκλεισμούς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.