Δέκα αυτόφωρες συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επιχειρώντας να καταστήσει ένα περιβάλλον ασφάλειας και να δημιουργήσει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για προσωπική ευημερία, κοινωνική πρόοδο και οικονομική ανάπτυξη, θέτει ως άξονα δράσης της, την πρόληψη-καταστολή της εγκληματικότητας, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και την καλλιέργεια πνεύματος ευνομίας και αμοιβαίας συνεργασίας με τους πολίτες.

Προς την κατεύθυνση αυτή , αξιοσημείωτη είναι η δραστηριότητα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τις εξειδικευμένες ομάδες δικυκλιστών «Ζ» και ΔΙ.ΑΣκαι τα έμπειρα πληρώματα των περιπολικών που πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες για την διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά το προηγούμενο 24ωρο λοιπόν, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Διεύθυνσης, πραγματοποίησαν ελέγχους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη δέκα (10) ατόμων.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν :

  • (2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης
  • (1) άτομο για κλοπή χρηματικού ποσού από κατάστημα ψιλικών
  • (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί όπλων
  • (2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών, τα οποία στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια και
  • (4) άτομα για Αντιποίηση, Εξύβριση και Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.