, Σάββατο
30 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δεκαοχτώ άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη!

συλλλλ
Δεκαοχτώ άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη και βεβαιώθηκαν οχτώ πταισματικές παραβάσεις σε παράνομα εκδιδόμενα πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων, διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, στο πολεοδομικό συγκρότημα.
Αναλυτικότερα, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, διενήργησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν:

  • πέντε άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.
  • τρία άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.
  • ένα άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν 269 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και δύο συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
  • ένα άτομο για απόπειρα ληστείας.
  • τρία άτομα για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής.
  • πέντε άτομα, διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν οχτώ πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.