, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δεν παραιτείται από το δήμο Θεσσαλονίκης η Ρία Καλφακάκου

DSC_3426
Δεν μένει… χήρα αυτή τη φορά η θέση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Θεσσαλονίκης μετά και την τοποθέτηση της Ρίας Καλφακάκου στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της “Εγνατία Οδός”.
Η κ. Καλφακάκου μαζί με τον κ. Απόστολο Αντωνούδη (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη) χθες πέρασαν ακρόαση από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής και έλαβαν το “πράσινο φως” προκειμένου να τοποθετηθούν η πρώτη στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της εταιρίας και ο δεύτερος στη θέση του προέδρου.
Όπως δήλωσε η κ. Καλφακάκου στο karfitsa.gr το σχετικό ΦΕΚ με το οποίο και επίσημα αναμένεται να τοποθετηθεί στην παραπάνω θέση αναμένεται να εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες.
Η ίδια πάντως διευκρίνισε ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και την θέση της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτή Πόλη”. Επίσης προτίθεται να παραμείνει αι στη θέση της γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Καλφακάκου αντικατέστησε τον τριαντάφυλλο Μηταφίδη όταν ο τελευταίος εξελέγη βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Βαγγέλης Στολάκης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.