, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διαδηλώσεις και πορείες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη ΔΕΘ!

poreia-8
Ημέρα διαδηλώσεων είναι σήμερα , Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη καθώς έχουν προγραμματιστεί αρκετά συλλαλητήρια με αφορμή την 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν χθες παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και της υπηρεσιακής πρωθυπουργού, Βασιλικής Θάνου.
Συγκεκριμένα οι συγκεντρώσεις που θα γίνουν σήμερα είναι οι εξής:
-ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 18.00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν σωματεία εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς και εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού, στη Χαλκιδική.
– Στις 18.00 δίνουν ραντεβού και τα μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, στην πλατεία Αριστοτέλους. Στη συγκέντρωση θα δώσει το παρών και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
– Επίσης στις 18.00, μέλη της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης, θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Καμάρας.
– Για τις 18.00 έχει προγραμματιστεί και το κάλεσμα του Antigold Κινήματος. Τα μέλη του Συντονιστικού ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές δίνουν ραντεβού στην πλατεία Αγίας Σοφίας.
– Τέλος, στις 18.00 είναι προγραμματισμένη και η συγκέντρωση των οπαδών του Άρη, στα γραφεία των Ιερολοχιτών, στη Λεωφόρου Στρατού. Το κάλεσμα απευθύνουν οι Σύνδεσμοι Οπαδών SUPER 3, Iερολοχίτες, CLUB 1914, YELLOW CLUB», οι οποίο διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί και τη νέα περίοδο στην Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.