, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διακινητές μεταναστών συνελήφθησαν μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

ASTINOMIA
Στη σύλληψη δύο διακινητών μεταναστών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Αλεξανδρούπολης, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη.
Οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτοκίνητο 12 παράτυπους μετανάστες από το Πακιστάν. Την ώρα που το όχημα κινείτο στην Εθνική Οδό Ορμενίου-Αρδανίου αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά εκείνος δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.
Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο 44χρονος Έλληνας που οδηγούσε το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς την πόλη της Αλεξανδρούπολης, από την Επαρχιακή Οδό, όπου λίγη ώρα αργότερα εξαιτίας της ταχύτητας που είχε αναπτύξει το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη και ακινητοποιήθηκε.
Κατά την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένας εκ των παράτυπων μεταναστών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονο οδηγό που όπως προέκυψε έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά παράτυπων μεταναστών και κλοπές και τον οποίο βαρύνει και το αδίκημα της αντίστασης κατά τη σύλληψή του καθώς και τον δεύτερο διακινητή, έναν 31χρονο Πακιστανό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.