, Πέμπτη
20 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη


Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Στις 11.00 μέλη πρωτοβουλιών της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από την ΕΥΑΘ, ενάντια στις διακοπές υδροδότησης.
Στις 12.00 μέλη συλλόγων της Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ θα συγκεντρωθούν στην Πολυτεχνική Σχολή και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΑΣΘ στην οδό Παπαναστασίου, με αίτημα την διαγραφή προστίμων σε φοιτητές και φοιτήτριες.
Στις 16.00 εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης μέλη της ΔΑΣ, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του δήμου.
Τέλος στις 19.00 ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή του Δήμου Ωραιοκάστρου καλεί τους πολίτες της περιοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, στην οδό Θεσσαλονίκης, για την άνιση κατανομή των προσφύγων και  μεταναστών.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.