, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διαμέρισμα στην Τούμπα μετατράπηκε σε… εστία μόλυνσης!

estia molunsis1
(ΦΩΤΟ Αρχείου)
Σε εστία μόλυνσης είχε μετατραπεί ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας, καθώς εντοπίστηκε πληθώρα απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να παρέμβει τόσο η αστυνομία, όσο και συνεργείο καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, δύο ημεδαποί, μία γυναίκα  84 ετών και 54χρονος άντρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις Υγειονομικού Κανονισμού και Υγειονομικών Διατάξεων.
Στο πλαίσιο διερεύνησης βασιμότητας καταγγελιών για ύπαρξη σοβαρής εστίας μόλυνσης σε ανώγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας και κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, χθες το πρωί, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία έγιναν έρευνες, παρουσία Δικαστικής Αρχής, στο εν λόγω διαμέρισμα και στους υπαίθριους χώρους αυτού (μπαλκόνια).
Κατά τις έρευνες, διαπιστώθηκαν ελλιπείς συνθήκες καθαριότητας και διαβίωσης εντός του διαμερίσματος και εντοπίστηκε πληθώρα απορριμμάτων και ρυπαρών αντικειμένων, τα οποία απομακρύνθηκαν από συνεργείο καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.