, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διανομή δεύτερου πακέτου τροφίμων και αγαθών σε απόρους

simos daniilidis
Στη διανομή δεύτερου πακέτου τροφίμων και αγαθών σε απόρους-ωφελούμενους των κοινωνικών δομών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», προχωρά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών. Το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) μέσω του Υπουργείου Εργασίας και έχει ως συντονιστή-εταίρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι φασόλια, φακές, ζυμαρικά, κότες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν και ελαιόλαδο. Τα προϊόντα θα διανεμηθούν σε ποσότητες, ανάλογα με το πόσα μέλη έχει κάθε οικογένεια. Όλοι οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ, που ανέρχονται σε περισσότερα από 4.600 άτομα, θα πάρουν από μία κότα και δύο λίτρα λάδι.
Η διανομή θα γίνει αύριο Τρίτη 19 Απριλίου 2016, από τις 10π.μ. έως τις 3μ.μ. και την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, από τις 9π.μ. έως τις 3μ.μ. στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Στρ. Σαράφη 1, Συκιές).
Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.