, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διαβάστε πόσο θα κοστίζουν οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών

metro

Την καθιέρωση καρτών απεριορίστων διαδρομών 3μηνης και 6μηνης διάρκειας στα μέσα μεταφοράς ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών, οι τιμές των οποίων θα κυμαίνονται από 58 έως 248 ευρώ ανάλογα με το μέσο.
Βάσει απόφασης του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου οι τιμές των καρτών απεριορίστων καρτών για λεωφορεία (ΟΣΥ) –εξαιρουμένων των λεωφορειακών γραμμών express προς και από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και της γραμμής που συνδέει τον σταθμό μετρό Ελληνικού με την Σαρωνίδα μόνο για το τμήμα Βάρκιζα -Σαρωνίδα –, τρόλεϊ (ΟΣΥ) και τραμ (ΣΤΑΣΥ) διαμορφώνονται στα 58 ευρώ για κάρτες τρίμηνης διάρκειας και στα 110 ευρώ για κάρτες εξάμηνης διάρκειας.
Αντίστοιχα οι τιμές των καρτών για όλα τα μέσα, δηλαδή ΟΣΥ (λεωφορεία, τρόλεϊ) και ΣΤΑΣΥ (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ και μετρό μέχρι το Κορωπί) διαμορφώνονται στα 129 ευρώ για κάρτες τρίμηνης διάρκειας και στα 248 ευρώ για κάρτες εξάμηνη διάρκειας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.