, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δικηγόρος Ιωάννας: Εξετάζεται η ύπαρξη συνεργού-Θα κληθούν να καταθέσουν κι άλλα άτομα

Δίκη της υπόθεσης για την επίθεση με καυστικό υγρό από 37χρονη εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021. Στο στιγμιότυπο η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την είσοδό της στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Το ενδεχόμενο να υπάρχει πρόσωπο-κλείδι στη υπόθεση , το οποίο συνεργάστηκε με την κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ανέφερε σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήριο ο ένας από τους δύο συνηγόρους του θύματος, Aπόστολος Λύτρας.

«Εμείς θα ζητήσουμε να κληθούν στο δικαστήριο συγκεκριμένα άτομα οι οποίοι είχαν συνομιλίες με την κατηγορούμενη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την ύπαρξη συνεργού της κατηγορουμένης.

Για την ίδια την Ιωάννα, τόνισε πως αποτελεί σκληρή δοκιμασία η εξιστόρηση των όσων βίωσε εκείνη την τραγική μέρα ενώ θα πρέπει να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στους δικαστές τι ακριβώς έγινε.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.