, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δήμαρχος και εθελοντές… διαβάζουν στους πολίτες!

Πρόσκληση
Η λογοτεχνία αποκτάει φωνή! Δυνατές ιστορίες, συγκινητικά ή σκωπτικά διηγήματα, συγκλονιστικά ποιήματα ζωντανεύουν με τις φωνές των εκπαιδευμένων εθελοντριών της ομάδας «Διάβασέ μου!» του Συλλόγου Αποφοίτων Αμερικανού Κολλεγίου (ΣΑΑΚ), που θα μας ταξιδεύουν μέσα από την γραφή γνωστών συγγραφέων και ποιητών στα πλάτη και τα μήκη του νου και του κόσμου.
Από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, στις 7:00 μμ, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πυλαίας Χορτιάτη, η ομάδα ξεκινάει τις συναντήσεις φωναχτών αναγνώσεων, αλλά και συζήτησης πάνω σε θέματα που θα προκύπτουν από τα κείμενα.  Μέσα σε ένα ζεστό χώρο πολιτισμού, όπως είναι η Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Πανόραμα.
Οι εθελοντές της ομάδας «Διάβασέ μου!» πραγματοποιούν ήδη αυτήν την δράση τους σε πολλές ομάδες στην πόλη της Θεσσαλονίκης με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ αυτές τις ημέρες έρχονται και στον Δήμο μας. Γιατί όπως τονίζουν και οι ίδιοι «η ανάγνωση διευρύνει, ενώνει, ανακουφίζει»…
Να σημειωθεί ότι επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.