, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δήμος Ευόσμου: Ενημερωτική ομιλία για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού

Ο «Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία» είναι το θέμα που θα αναπτύξει η Γενική Χειρουργός – Ειδική Χειρουργός Μαστού κ.  ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ MD, PhD, FEBS, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου Μ. Αλεξάνδρου 57  

Ο ομιλία εντάσσεται  αφενός μεν στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούνται τον μήνα Οκτώβριο, ο οποίος έχει ορισθεί παγκοσμίως ως μήνας πρόληψης κατά της Νόσου, και αφετέρου στις εκστρατείες ενημέρωσης  και στα κοινωνικά προγράμματα προστασίας  που αναπτύσσει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ. 

Στόχος των προγραμμάτων αυτών  είναι η  Ενημέρωση, η Πρόληψη,  η Προαγωγή της Υγείας και της Δημόσιας Υγείας των δημοτών, στα οποία κορυφαία θέση κατέχει η διαρκής ενημέρωση των Γυναικών για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις Γυναίκες και όχι μόνον,  να παρακολουθήσουν την ομιλία η οποία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και προστασίας κατά  της πανδημίας.  

Συγκεκριμένα η είσοδος θα επιτραπεί σε όσες/ους έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, κι έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες ή έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19 (PCR test ή rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα κατά τις τελευταίες 48 ώρες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.