10:03, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

Δήμος Κιλκίς: Ελλάδα και Κύπρος πάντα θα συνεργάζονται για την πρόοδο του τόπου

Με αισθήματα εθνικής ανάτασης και με τη γαλανόλευκη να κυματίζει αγέρωχα στη μαρτυρική Μεγαλόνησο γιορτάστηκε σήμερα στα Λατσιά της Κύπρου η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου. Προσκεκλημένη στις εορταστικές εκδηλώσεις του αδελφού Δήμου Λατσιών, η δημοτική αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλκίς με προεξάρχοντα το Δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη εκκλησιάστηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου. Μετά την καθιερωμένη δοξολογία επακολούθησε ο Πανηγυρικός της Ημέρας από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νιόβη Παρισινού.

Ο Δήμαρχος Λατσιών Χρήστος Πιταράς , η αν. κυβερνητική εκπρόσωπος ο Δήμαρχος Κιλκίς και εκπρόσωπος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων και παρακολούθησαν την παρέλαση στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτου.
Σε χαιρετιστήριο μήνυμά του για την εθνική μας επέτειο από την Λευκωσία ο Δήμαρχος Κιλκίς υπογράμμισε ότι Ελλάδα και Κύπρος αντλούν πίστη και δυνάμεις από την ένδοξη αφετηρία της Ελληνικής Επανάστασης και πάντα ενωμένες, με κοινή συμπόρευση, θα συνεργάζονται για έργα ειρήνης και προόδου στον τόπο μας.

Δείτε τις φωτογραφίες: