fbpx

, Παρασκευή
07 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Δήμος Ωραιοκάστρου: Εργασίες στους αύλειους χώρους των νηπιαγωγείων

13570382_10153943220393073_628708182_o
Συνεχίζονται οι εργασίες στους αύλειους χώρους των νηπιαγωγείων του δήμου Ωραιοκάστρου, προκειμένου να αποκτήσουν όλα τα σχολεία τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα εξασφαλίζουν τους καλύτερους όρους εκπαίδευσης των μικρών μαθητών.
«Στόχος της διοίκησής μας και ειδικότερα του δημάρχου, Αστέριου Γαβότση είναι η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας του δήμου μας και η εξασφάλιση των απαραιτήτων προϋποθέσεων ασφαλείας στο σχολικό περιβάλλον. Εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των υποδομών σε όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έγιναν οι πρώτες εργασίες στο 1ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου και στο 2ο νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου και ακολουθούν παρεμβάσεις και σε άλλα σχολεία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στο 1ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου έγινε η επανασπορά του γκαζόν, τοποθετήθηκε σύστημα αυτόματου ποτίσματος ενώ έγινε ολική διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου. Όσον αφορά στο 2ο νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου κατασκευάστηκε καινούρια περίφραξη με μπετόν και κάγκελα και τοποθετήθηκε ειδικός προστατευτικός τάπητας στον αύλειο χώρο για την προστασία των παιδιών.
13579851_10153943219778073_2085619931_o

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.