, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δολοφονία Αλκη Καμπανού: Παραδόθηκε ο 20χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει στην Αλβανία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΝΕΚΡΟΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)

Παραδόθηκε και συνελήφθη 20χρονος που εμπλέκεται στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Ο 20χρονος είχε διαφύγει στην Αλβανία και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida πριν λίγη ώρα παραδόθηκε στις τοπικές αρχές στην Κορυτσά και συνελήφθη.

Σε βάρος του 20χρονο είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα, ενώ ο συνήγορός του σήμερα είχε προαναγγείλει ότι θα παραδοθεί τις επόμενες ώρες.

Ο 20χρονος δύο 24ωρα μετά τη στυγερή δολοφονία του Αλκη Καμπανού διέφυγε στην Αλβανία, από το φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής. Συγκεκριμένα, πέρα τα σύνορα στις 3 Φεβρουαρίου στις 23:45. Σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, οκτώ ημέρες μετά την διαφυγή του στην Αλβανία και αφού οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει τους 10 από τους 11 εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλκη, ο 20χρονος Αλβανός υποχρεώθηκε να παραδοθεί και συνελήφθη.

Με την σύλληψη του 20χρονου βρίσκονται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας και τα 11 πρόσωπα που τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου έκαναν την φρικτή επιδρομή στην περιοχή του γηπέδου Χαριλάου όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και μαχαιρώθηκε με ένα δρεπάνι ο 19χρονος φοιτητής Άλκης Καμπανός.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.