, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δράμα: Δυο άτομα προσπάθησαν να βιάσουν 26χρονη

ImageHandler

Δύο άτομα, ηλικίας 39 και 44 ετών, συνελήφθησαν σε περιοχή του Δοξάτου Δράμας με την κατηγορία ότι αποπειράθηκαν να βιάσουν 26χρονη Νιγηριανή που εργαζόταν ως σερβιτόρα σε καφέ μπαρ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη την παραμονή των Χριστουγέννων το βράδυ. Οι φερόμενοι ως δράστες είχαν πάει να διασκεδάσουν και ο 44χρονος κατηγορείται ότι οδήγησε τη σερβιτόρα σε διπλανή αίθουσα και με την άσκηση σωματικής βίας αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Εκείνη αντιστάθηκε, ενώ έγινε αντιληπτός από την υπεύθυνη του καταστήματος που τον απώθησε. Τα δύο άτομα φέρονται να προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα και αποχώρησαν με το αυτοκίνητο τους, αλλά λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν έχοντας μαζί τους και μια κυνηγετική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησαν δύο φορές προς το καφέ μπαρ χωρίς να τραυματίσουν κάποιον.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία που τους συνέλαβε ύστερα από καταδίωξη και στην κατοχή τους βρέθηκαν η καραμπίνα και φυσίγγια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.