04:46, Κυριακή
03 Ιουλίου 2022

Δύο συλλήψεις για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών πέτυχαναστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 27 και 22 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (05-07-2021), αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Κερδυλλίων) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν, πλην όμως ο 27χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.
Στη συνέχεια εισήλθε σε χωματόδρομο όπου εγκατέλειψε το εν λόγω όχημα σε αγροτική περιοχή και προσπάθησε να διαφύγει πεζός μαζί με το συνοδηγό – συνεργό του, πλην όμως εντοπίστηκαν έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις και συνελήφθησαν.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.