, Σάββατο
26 Απριλίου 2025

search icon search icon

Εφιάλτης για ζευγάρι στη Χαλκιδική – Ληστές τους ξυλοκόπησαν και τους έκλεισαν στο μπάνιο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/04), όταν τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους, ασκώντας βία και κλειδώνοντάς τους στο μπάνιο.

Οι δράστες επιτέθηκαν στον 62χρονο άνδρα, χτυπώντας τον στο κεφάλι με λοστό, και στη συνέχεια τον έκλεισαν μαζί με τη σύζυγό του στο μπάνιο του σπιτιού. Αφού τους ακινητοποίησαν, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους, με το οποίο διέφυγαν.

Ο 62χρονος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ κατήγγειλε ότι υπέστη άγριο ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της ληστείας. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ήταν τέσσερις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.