, Τετάρτη
21 Φεβρουαρίου 2024

“Έφυγε” η Πολυξένη Μηλιαρά- Βλαχάκη

beceb5803b1d08cfadd48c483b326821_XLΈφυγε» σήμερα το πρωί η Πολυξένη Μηλιαρά- Βλαχάκη, η γυναίκα, μητέρα και επαγγελματίας που από το 1975 έως το 2010, έδινε, αν και καθηλωμένη στο αναπηρικό της καροτσάκι, αγώνες, από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, για να πάρει μπροστά η πόλη.

Η κα. Μηλιαρά-Βλαχάκη, υπήρξε πρόεδρος του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου για τρεις τετραετίας, πρόεδρος του Κέντρου Μουσικής δήμου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου παραπληγικών Μακεδονίας για δύο τριετίες.

Για την προσφορά της, λοιπόν, αυτή τιμήθηκε για τη προσφορά της από την οργάνωση της Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης, από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, καθώς και με το Χρυσό και Αργυρό μετάλλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Δευτέρα στα κοιμητήρια- ναός Αναστάσεως του Κυρίου, στις 18:30. Όποιος επιθυμεί, θα μπορούσε αντί στεφάνου, να καταθέσει χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών Παράρτημα Μακεδονίας για τον οποίο η Ξένη Μηλιαρά-Βλαχάκη αγωνίσθηκε επί χρόνια.