, Πέμπτη
24 Απριλίου 2025

search icon search icon

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Χαρωνίτης

Φίλοι και συνάδελφοι του Γιώργου Χαρωνίτη, έκαναν γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω αναρτήσεων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χαρωνίτης, ήταν εκδότης για μία 20ετία του μουσικού περιοδικού «Jazz και Τζαζ». Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Απριλίου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, θεωρούνταν «ειδικός» στην τζαζ, γι’ αυτήν μελετούσε στη δεκαετία του ’70 και ’80, γι’ αυτήν κυρίως έγραφε επί μια δεκαετία (1978-1988) στο περιοδικό «Ήχος και HiFi» και γι’ αυτήν εξέδωσε και διηύθυνε το περιοδικό «Jazz & Τζαζ» επί μια 20ετία (1993-2013).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.