, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έγκλημα στο… εστιατόριο

police1

Ένας 28χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε ένα εστιατόριο στην Ομόνοια, όταν επεδίωξε να ζητήσει από τον διαχειριστή της επιχείρησης τα δεδουλευμένα φίλης του, η οποία μέχρι πρότινος εργαζόταν εκεί.

Το έγκλημα έγινε την Τρίτη το απόγευμα στο εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Γερανίου.

Όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, το θύμα, που έμενε μόνιμα στον Πύργο Ηλείας, είχε έλθει στην Αθήνα για να συνοδεύσει συγγενικό του πρόσωπο στο νοσοκομείο.

Προχθές συναντήθηκε με έναν φίλο του και την κοπέλα για καφέ. Στη διάρκεια της κουβέντας η κοπέλα τους είπε ότι ο πρώην εργοδότης της τής χρωστούσε ένα ποσό από τα δεδουλευμένα της και προθυμοποιήθηκαν να την συνοδεύσουν για να τα ζητήσει.

Όταν έφθασαν στο εστιατόριο και η κοπέλα ζήτησε τα χρήματα από τον 43χρονο ιδιοκτήτη, αυτός ειδοποίησε έναν 39χρονο μπράβο, ο οποίος ήλθε στο σημείο και χτύπησε άγρια στο κεφάλι με γροθιές τον 28χρονο. Αν και το θύμα είχε πέσει στο έδαφος αναίσθητο, ο 39χρονος συνέχισε να τον κλωτσάει.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες και συνέλαβαν τον 39χρονο, ενώ ο 43χρονος, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία, συνελήφθη αργότερα από αστυνομικούς Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Ο 28χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.