, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έγκλημα στο Κορωπί: Εκτός εαυτού συνελήφθη ο 41χρονος σύζυγος

Κορωπί – Φωτογραφία αρχείου   (Φωτογραφία  Eurokinissi )
Φωτογραφία αρχείου (Φωτογραφία: Eurokinissi )

Νέα τραγική διάσταση έλαβε η υπόθεση της δολοφονίας 35χρονης από την 26χρονη σύντροφο του εν διαστάσει συζύγου της, στο Κορωπί.
Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο 41χρονος εν διαστάσει σύζυγος του θύματος μετέβη στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης συντρόφου του στο Κορωπί, επί της οδού Αναγνώστου, και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον, με κυνηγετική καραμπίνα, καθώς τον θεωρεί ως υπαίτιο για την τραγική τροπή που πήραν τα πράγματα.
O 41χρονος σε κατάσταση αμόκ (ηχητικό)
Tα πυρά του 41χρονου δέχτηκε και μία γυναίκα που ήταν στον ίδιο χώρο, η οποία είναι η σύντροφος του πατέρα της 26χρονης.
Το ΕΚΑΒ κάνει λόγο για δύο ελαφρά τραυματίες από όπλο και για διακομιδή τους στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.
Μετά το περιστατικό ο 41χρονος συνελήφθη από άνδρες της Άμεσης Δράσης, αφού για αρκετή ώρα περιφερόταν με το αυτοκίνητό του οπλισμένος και ζητούσε να μιλήσει με το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του (απέκτησε δύο με την άτυχη 35χρονη και δύο με την 26χρονη).
Όση ώρα βρισκόταν στο αυτοκίνητο, με τον 41χρονο επικοινώνησε τηλεοπτικός σταθμός και κατά την συνομιλία ο δράστης, σε κατάσταση αμόκ, έριξε τις ευθύνες για το φονικό στον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του και δολοφόνο της πρώην συζύγου του.
Η τραγωδία ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης, όταν η πρώην σύζυγος του 41χρονου έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές της 26χρονης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη μετέβη στο Κορωπί, επί της οδού Πυθαγόρα, στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 35χρονη εν διαστάσει σύζυγος του 41χρονου. Εκεί οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν στην αυλή και η 26χρονη μαχαίρωσε τουλάχιστον πέντε φορές, κυρίως στην ωμοπλάτη, την 35χρονη.
Ο 41χρονος μετέφερε με το αυτοκίνητό του το θύμα στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου η γυναίκα λίγο αργότερα κατέληξε.
Η 26χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Η Αστυνομία αποδίδει το φονικό σε προσωπικές διαφορές των δύο γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη είχε υπόνοιες-φοβόταν ότι ο 41χρονος θα ξαναγυρνούσε στην πρώην σύζυγό του.
Την προανάκριση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.