, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έγραψε στο ίντερνετ ότι θέλει να αυτοκτονήσει…

finger pressing keyboard

Ακόμα μία περίπτωση εκδήλωσης πρόθεσης αυτοκτονίας, από χρήστη του διαδικτύου, απέτρεψε, μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε χθες Παρασκευή, μέσω του CYBER ALERT, ότι άνδρας εκδήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, μέσω ανάρτησης σε προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την ενδελεχή διαδικτυακή και αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του ατόμου αυτού και εντοπίστηκε γεωγραφικά η κατοικία του.

Σε επικοινωνία και συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ημεδαπό, ο οποίος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν ανάλογη πρόθεση. Κατόπιν παραγγελίας του αρμόδιου Εισαγγελέα μεταφέρθηκε και παραμένει σε νοσοκομειακό ίδρυμα, για την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική φροντίδα.

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.