, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εικόνες φρίκης στο δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων στον Βόλο! (ΦΩΤΟ)

skuli2-650-800x547Υποσιτισμένα και νεκρά σκυλιά εντόπισαν τα μέλη του σωματείου «Φιλοζωική Ομάδα Βόλου»  κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων στον Βόλο!
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν, η πόρτα του καταφυγίου ήταν ανοιχτή και τα ζώα βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση.
Η ανακοίνωση του σωματείου έχει ως εξής:
“Στις 7/10/2015 μέλη του σωματείου «Φιλοζωική Ομάδα Βόλου» με παρουσία της εκπροσώπου τους στην πενταμελή επιτροπή διαχείρισης του προγράμματος αδέσποτων ζώων του Δήμου Βόλου, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό επιτόπιο έλεγχο στο δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην περιοχή Γλαφυρές στο Βόλο. Η πόρτα του καταφυγίου ήταν ανοιχτή, ζώα βρίσκονταν μέσα και έξω από το χώρο και παρόντα ήταν δύο άτομα εκ των οποίων το ένα ήταν υπάλληλος του καταφυγίου. Διαπιστώθηκε η ύπαρξη υποσιτισμένων σκυλιών και ένα νεκρό σκυλί με σκουλήκια και μύγες πάνω του και έντονη μυρωδιά. Ήδη έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου για την άθλια κατάσταση των ζώων. Επίσης, η περισυλλογή αδέσποτων ζώων που πραγματοποιείται γίνεται αδιάκριτα και χωρίς προϋποθέσεις. Δυστυχώς πάλι επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουμε θίξει και σε προηγούμενες χρονικές περιόδους και δεν εισακουστήκαμε. Απαιτούμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων και την άμεση προστασία των ζώων”.
skuli3-650-800x547

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.