Είχε «ξαφρίσει» σπίτια στην Πολίχνη
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια στην Πολίχνη.
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 26χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος κατά το Δεκέμβριο του 2013, διέρρηξε τρεις οικίες στην περιοχή της Πολίχνης απ’ όπου αφαίρεσε κοσμήματα – χρυσαφικά, μία καραμπίνα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 26χρονος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης καθώς συνελήφθη πριν από δέκα μέρες κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών σε κατοικίες και οχήματα σε περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Ημαθίας.
Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.