, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εκατοντάδες δημότες στον… αγώνα για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

_MG_7109
Ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ συμμετοχής εκατοντάδες πολίτες και αθλητές όλων των ηλικιών «έτρεξαν στη φύση για καλό σκοπό» στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο 2ο «Panorama Charity Fun Run», μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού που διοργάνωσε χτες (Κυριακή 10 Απριλίου 2016) ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη από κοινού με τον Αθλητικό Σύλλογο Πανοράματος «Λέοντες»  και τον ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
Φέτος, στη δράση που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά και ως είθισται έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα συμμετείχαν τρέχοντας και περπατώντας σε τρεις διαφορετικές διαδρομές, που διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους, αλλά και δασικά σημεία του Πανοράματος 1000 μικροί και μεγάλοι δημότες, αθλητές, δρομείς, αλλά και απλοί πολίτες.  Ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν, γνωστοί αθλητές όπως η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, ο ίδιος ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, αντιδήμαρχοι, τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και οργανώσεων.
Η πρώτη διαδρομή ήταν ένας αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, ο δεύτερος αγώνας είχε μήκος 5,5 χιλιομέτρων και ο τρίτη διαδρομή ήταν 2 χιλιομέτρων. Δέκα επτά χιλιόμετρα που έτρεξαν και φέτος οι δρομείς για ένα καλό φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη των αθλητών κολύμβησης ατόμων με αναπηρία (Αθλητικός Σύνδεσμος Παραπληγικών Ελλάδος «Μέγας Αλέξανδρος», Σύλλογος Αθλουμένων Ατόμων με αναπηρία «Φίλιππος», Πανελλαδικός Αθλητικός Σύλλογος Παραπληγικών «Σπάρτακος») εν όψει Παραολυμπιακών Αγώνων 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας αλλά και για τη στήριξη της “ΛΑΜΨΗΣ“, Συλλόγου Γονέων Παιδιών με  Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας.
_MG_7095
«Φέτος τρέξαμε και χαρήκαμε στη φύση για καλό σκοπό μαζί με τη νεότερη γενιά του δήμου μας, αλλά και τους υπόλοιπους μικρούς και μεγάλους αθλητές που συμμετείχαν σε μία διαδρομή που σχεδιάσαμε ώστε οι δρομείς να χαρούν και το φυσικό τοπίο της περιοχής μας. Τρέξαμε για τον αθλητισμό αλλά  ταυτόχρονα στείλαμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ενισχύοντας τους πρωταθλητές κολύμβησης ατόμων με αναπηρία, αλλά και τον σύλλογο της «Λάμψης» που το έχει ανάγκη. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν λέμε λόγια κάνουμε πράξεις: Ο δήμος μας είναι δίπλα στους δημότες και το αποδεικνύει καθημερινά στηρίζοντας μεταξύ άλλων ενεργά και τον αθλητισμό.» τόνισε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, που απένειμε τα έπαθλα των νικητών μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Αναστάσιο Τομπούλη, την ολυμπιονίκη Τασούλα Κελεσίδου και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Ανατολή Κωνσταντινίδου. Σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς, δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα και τιμητικό μετάλλιο για τη συμμετοχή τους. Μετάλλια για την απόδοσή τους απονεμήθηκαν στους τρεις πρώτους αθλητές – αθλήτριες όλων των κατηγοριών, ενώ στους πρώτους κάθε κατηγορίας απονεμήθηκαν και τιμητικά  κύπελλα.
ΙΓΝΑΤΙΟΣΙΓΝΑΤΙΟΣΙΓΝΑΤΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ
_MG_7055
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.