, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Έκλεψαν μέχρι και καντήλια από κοιμητήρια της Θεσσαλονίκης!

σύλληψη
Μέσα στο τελευταίο 24ωρο,οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έξι άτομα για κλοπές, ενώ εξιχνιάστηκαν δύο ακόμη περιπτώσεις κλοπών με ταυτόχρονο σχηματισμό σχετικών δικογραφιών.
Συγκεκριμένα:
• Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., πρώτες πρωινές ώρες χθες, έπειτα από αναζητήσεις, συνέλαβαν τρείς αλλοδαπούς, οι οποίοι νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφού διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στο κέντρο πόλης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας. Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, δύο εκ των δραστών, το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχαν προσπαθήσει, ανεπιτυχώς, να διαρρήξουν το ίδιο κατάστημα.
• Μεσημβρινές ώρες χθες , στην Καλαμαριά, αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού καταστήματος, συνέλαβαν 37χρονο ημεδαπό, διότι αφαίρεσε από κοιμητήρια της περιοχής, μπρούτζινα καντήλια.
• Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-05-2015), συνέλαβε 26χρονο ημεδαπό, διότι αφαίρεσε μοτοσικλέτα από περιοχή της Άνω Πόλης.
• Αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πρώτες πρωινές ώρες χθες, στη Σταυρούπολη, συνέλαβαν 28χρονο ομογενή, διότι αφαίρεσε μοτοποδήλατο από την περιοχή του Ευόσμου και τσάντα ημεδαπού από αθλητική εγκατάσταση της Ευκαρπίας.
• Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγ. Παύλου, σε βάρος νεαρού αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Νοέμβριο του 2014, αφαίρεσε ποδήλατο από μπαλκόνι διαμερίσματος στην Άνω Πόλη.
• Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, σε βάρος 20χρονης ημεδαπής, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, την 17-05-2015, με δύο ακόμη συνεργούς της, αφαίρεσε ενδύματα από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.
Οι έλεγχοι και οι έρευνες θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.