, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Έκλεβαν jet-ski στη Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Αστυνομικό Τμήμα Νέων ΜουδανιώνΕξιχνιάστηκαν κλοπές θαλάσσιων σκαφών τύπου jet-ski σε περιοχές της Χαλκιδικής, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δυο ημεδαποί ηλικίας 28 και 37 ετών, ενώ επίσης στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται ακόμα ένας 47χρονος ημεδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, μετά από επιστάμενες αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρειας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, εντοπίστηκε ο 37χρονος χθες) το πρωί σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, να επιβαίνει σε όχημα και να μεταφέρει ένα θαλάσσιο σκάφος τύπου jet-ski, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν ένα από τα δύο σκάφη που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή της Κασσάνδρας με τον 28χρονο συνεργό του και αποδόθηκε στον 52χρονο ιδιοκτήτη του.
Εντοπίστηκε και το δεύτερο κλεμμένο jet-ski σε χώρο που διέμενε ο 37χρονος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, το οποίο επίσης αποδόθηκε στον παραπάνω ιδιοκτήτη του.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι οι 2 άντρες δρώντας τουλάχιστον από τα τέλη του προηγούμενου μήνα και με διαφορετική σύνθεση, διέπραξαν άλλες 2 κλοπές θαλάσσιων σκαφών από την περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, την 31 Ιουλίου του 2016 αφαίρεσαν από επιχείρηση ένα jet-ski, όπου στη συνέχεια ο 37χρονος πούλησε στον 47χρονο σε περιοχή της Αττικής, το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον 44χρονο ιδιοκτήτη. Επίσης το βράδυ της 11 προς 12 Αυγούστου του 2016 ο 37χρονος αφαίρεσε ακόμα ένα jet-ski από εξοχική κατοικία στην ίδια περιοχή, το οποίο εντοπίστηκε σε χώρο που διατηρεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αποδόθηκε στον 41χρονο ιδιοκτήτη του.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε ο 28χρονος χθες (16-8-2016) το απόγευμα στα Νέα Μουδανιά και συνελήφθη.Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών2 Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών1

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.