, Τρίτη
06 Δεκεμβρίου 2022

Έκρυβε στο σπίτι της… χιλιάδες πακέτα με λαθραία τσιγάρα!

lathrea tsigara
(ΦΩΤΟ Αρχείου)
Μέσα σε ένα μόλις 24ωρο οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε 11 συλλήψεις στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών αλλά και την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων.
Οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:
• (8) άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και
• (3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 49χρονης αλλοδαπής, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (10) πακέτα τσιγάρα, τα οποία στο σύνολο τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (2.130) πακέτα αδασμολόγητα τσιγάρα.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.